tiistai 20. tammikuuta 2015

Avoimet ovet pe 16.1.

Talo täyttyi vierailijoista viime perjantaina, kun lukio avasi ovensa kiinnostuneille tutustujille. Teemana oli "päivä lukiolaisena".

KU9-kurssilaiset olivat koristelleet koulun näyttävästi ja järjestivät välituntiohjelmaa vierailijoiden iloksi. Myös Wanhojen tansseista saatiin pieni näytös välitunnilla. Hyvin sujuu jo!

Sipoonjoen ja Sipoonlahden koulun kaikki 9. luokkalaiset oli kutsuttu. Pornaisista saapui myös bussillinen oppilaita ja mukavana yllätyksenä saimme vieraita myös Keravalta, Järvenpäästä ja Vantaalta.

                                          Jännittävä arvonta käynnissä.

Vierailijat pääsivät osallistumaan neljälle oppitunnille ja kokeilemaan, millaista elämä lukiolaisena voisi olla. Mukana olleet opettajat kommentoivat: "Pitäisikö aloittaa espanjan opiskelu uudelleen?" "Kyllä kuvis on mukavaa" ja "Pitkä matematiikka, huhhuh".

Jokaisella luokalla oli kaksi opasta, jotka pitivät hyvää huolta ryhmästään viemällä heidät aina oikealle oppitunnille ja ruokailuun. Ruokalan henkilökuntakin selvisi hienosti poikkeuksellisen suuresta väkimäärästä ja ruokaa riitti kaikille.

Kiitos jokaiselle opettajalle, muulle henkilökunnalle, oppaille, opiskelijoille ja vierailijoille mukavasta ja onnistuneesta päivästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti