maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kevät toi, kevät toi KULTTUURIN

"Nykyisin ilmaston ajattelu on moraalinen ihanne, joka ei vastaa todellisuutta" (Ville Lähde)
Katse ympäristöön...

15.4. Ville Lähde, toimittaja, tietokirjailija ja ympäristöpoliitikko luennoi Studia Generalia -luennollaan niukkuuden politiikasta ja kansalaisten mahdollisuuksista vaikuttaa ympäristöön. Tuttujen asioiden avulla havainnoillistaen Lähde konkretisoi sen, miten naiivisti uskomme siihen, että aina keksitään uusia asioita korvaamaan menetettyjä luonnonvaroja.



Makujen maailmoissa...

Kiirastorstaina 17.4. koulun taas valloittivat pääsiäispuput, jotka jakoivat paitsi hyvää mieltä myös suklaamunia. Tempauksen takana oli lukion oppilaskunta, joka halusi ilahduttaa pääsiäislomaan valmistautuvaa koulua.




Musiikkia korville...

Pääsiäisen jälkeen kulttuurimatka jatkui klassisempaan suuntaan: musiikin maailmaan. Sepia-konsertissa ruotsinkielisestä musiikkimatkasta heittäytyvien ja taitavien artistien mukana nauttivat niin lukion kuin Keudankin opiskelijat.


Elävää kuvaa... 

Kulttuurimatka kulminoituu vappuaaton erikoisohjelmaan: Topelius-salissa on tarjolla oppilaskunnan hallituksen tarjoama ja valitsema yllätyselokuva. Elokuvanautinnon jälkeen vapputunnelmaan johdatellaan vielä Enterissä, jossa tarjolla on munkkia ja simaa.

Iloista vappua koko Enterin väelle!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti