maanantai 7. lokakuuta 2013

TAKSVÄRKKIPÄIVÄ 16.10. ja ilmoittautuminen viimeistään ke 9.10.



                                                                                                                                  


 
Sipoon lukio                                                                                               

TAKSVÄRKKIPÄIVÄ KESKIVIIKKONA 16.10.2013

Viime syksynä lukiolaisemme osallistuvat hyväntekeväisyyshengessä liki sataprosenttisesti taksvärkkiin. Tähän mennessä  olemme jo kolmen vuoden ajan keränneet varoja Tansaniaan AIDS-orpojen lasten ja nuorten hyväksi. Niin teemme tänäkin vuonna. Kohteenamme on edelleen Jericho-niminen tukikeskus Pohjois-Tansaniassa Arushan kaupungin lähellä Ekenywa-nimisessä kylässä. Ko. keskuksen n. 200 AIDS-orpoa saavat viikoittain ruokaa, vaatteita ja koulutarvikkeita. Orvot asuvat sukulaistensa luona ja Jericho-keskus tukee heidän elämäänsä. Ja me toivoakseni yhtä runsaslukuisasti kuin viime vuonna tuemme osaltamme Jericon tukikeskuksen tärkeää työtä.

Tämän vuoden taksvärkkipäivä on syyslomapäiviä edeltävä keskiviikko 16.10. Toimimme seuraavasti:

-       Sinun on ke 9.10. mennessä tiedettävä, osallistutko taksvärkkiin vai et. Tuolloin pidetään ennen ruokatuntia ryhmänohjaajantuokio, alkaen klo 10.15. Jokaisen opiskelijan on saavuttava ryhmänohjaajan tunnille, vaikka oma lukujärjestys ei tuohon aikaan läsnäoloa edellyttäisi.
-       Jos osallistut taksvärkkiin, sinun tulee tuoda taksvärkkiraha (10 €) ryhmänohjaajalle ke 9.10.2013. Alle 18-vuotiaat tuovat myös tämän tiedotteen huoltajan allekirjoituksella varustettuna, mikä toimii hyväksyntänä taksvärkkiin osallistumiselle.
-       Jos et osallistu, niin sinulla on ke 16.10. on poikkeusohjelman mukainen täysimittainen koulupäivä klo 8-14, omasta lukujärjestyksestäsi huolimatta! Tällöin mahdolliset poissaolot merkitään keskiviikkopäivän niille kursseille,joille olet ilmoittautunut.
Olethan mukana!

                                                                                                                                                        Nimi:

                                                                                                                  Huoltajan allekirjoitus:
kuvat syksyn 2012 Tansania-projektimme satoa Jericosta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti